Drunken Golf Club

drunkenA Drunken Golf Club a második budapesti székhelyű urban golf csapat, mely a városi golfozást a golf öröméért űzi. 2015 május elején alakult két fővel és gyors növekedésnek indulva, mára 8 aktív tagot számlál a DGC csapata.

Nagy lendülettel vetettük bele magunkat a magyarországi urban golf szcénába, részt vettünk az első indoor és az első nemzetközi csapatbajnokság szervezésében. Emellett hozzánk köthető az első Hallogreen jelmezes éjszakai golf verseny, melyet hagyományteremtő jelleggel minden évben a szellemek érkezésének éjszakáján tervezünk megrendezni.

Nem tartjuk magunkat egy hagyományos urban golf csapatnak, nálunk a tagfelvételhez a golf szeretetén kívül a jó alkoholtűrő képesség is feltétel (vagy ajánlás). 😀 Ha ittas Csubi hangot hallasz a városban egy golfütőkkel kalimpáló és unikornisokkal táncoló csapattól, akkor biztos lehetsz benne, hogy jó helyen jársz!

Csapat felkiáltás: (Egy részeg nyögés)

Csapatszínek: fekete-fehér

Hazai pálya: kocsmák

 

Ünnepeink:

Május 11. DGC Day

Augusztus első pénteke: Sör világnap

december 17. A hivatalos megalakulás ünnepe, ahol aláírtuk (piros tollal piros papírra) a kötelező havi egyszeri csapatépítő ivást!

 

Kabala: hamarosan bemutatásra kerül

Alapítás: 2015

Taglétszám: 11 fő

Tagok listája:

Samuel Threeleg

Ana Schnitzeljäger

Serrano Quesadilla

Madame Raptör

Drunken Maglód

Rocco Woodman

Kaija TitsStorm

Marthy McFlight

Peter Malt

T.G.Rugolphoo

Blájen von Golf

Elérhetőségek

email

facebook link