Swingers With Altitude

Az S.W.A (Swingers with Altitude) UGC két alapító tagja 2016 őszén ismerkedett meg a sportággal. Az urban golfos életérzés az első lendítés után lenyűgözte őket, ezért 2016 novemberében saját klub megalapításába fogtak. A zord, golfmentes téli hónapok után, a tavasz beköszöntével elindult a csapat felvirágzása; jelenleg 10 aktív taggal büszkélkedhetünk.
A csapatnévben szereplő altitude szócska, utalás arra, hogy a klub szeretne a magyar urban golf szcéna legújabb bástyájaként magasodni a városi betondzsungel és az agglomerációs lankák terepén.

A csapattagok nagy része régóta szoros baráti viszonyban áll, azonban nyitottak vagyunk a tagfelvételre. Fókuszban a mértékletes expanzió: bárkit szívesen alávetünk a beavatási ceremóniának, amennyiben képes azonosulni az S.W.A csapat szellemiségével. Ennek a megízlelésére kizárólag a gyakorlásokon, a versenyeken, illetve az egyéb, ad hoc tematikájú megkészüléseken teremtünk lehetőséget.

A tagok:

Andy Cap
Angie Gold
Angry Beard
Bobby Highgrass
Fury Geller
Jay Hardwood
Johnny Gyepp
Lyuk Skywalker
Urban Viktor
Vincent van Golf

A sporttársak a golfterepeken kívül gyakorta fellelhetőek, különböző budapesti kocsmák, éjszakai klubok és szabadtéri fesztiválok területén.