Páholygyűlés 17.2

2017 November 15-én került megrendezésre a második 2017-es Páholygyűlés, ahol a következőkben állapodtak meg a Páholy megjelent tagjai:

1. A fórum: Nincs korlátozva, hogy miről lehet kommunikálni az Urban Golf Fórumon

2. Roadmapek ügye: Az eddigi roadmap alapelveket felülírtük. Javaslatként fogalmaztuk meg, hogy egy technikai leírás kerüljön a Flight Marshallok kezébe a versenyek napján, hogy a helyszínen ne legyen kavarodás és mindenki ugyanazt üsse

3. Versenynaptár: Kunya West vállalta, hogy gazdája lesz egy versenynaptárnak, melyben elsőkörben a tervezett versenyek hétvégéi lesznek fent, majd egy-másfél hónappal a verseny előtt a fix időpontok is. ez egy digitális, mindenki számára követhető dolog lesz, valószínűleg itt az urbangolf.hu-n

4. Páholygála: A 2017-es szezont lezáró gála január 27-én kerül megrendezésre a Corvin Caféban, a Komplett Hundert ceremóniamesterkedésével. A gálán kiosztásra kerülnek a következő díjak (zárójelben aki készíti a díjat). A kékkel jelölt díjakra a Páholy tagjai felterjeszthetnek indulókat december 31-ig Albert Swingernél, utána pedig 3 héten át internetes módszerrel szavazni lehet az indulókra. A gálán a megjelenés elegáns öltözetben történik!

– legjobb díj díja (Pelikán)

– legjobb verseny (Ana SJ)

– legötletesebb verseny (Andy Cap)

– legtöbbet fejlődött játékos (Raptor)

– év felfedezettje (Fury Geller)

– totál díj (Frau Weisspieler)

– legjobb pálya (Schimi)

– egyéni bajnokság 1-2-3 (Ana SJ)

– csapatbajnokság 1-2-3 (Liz Blue)

– challenger (Albert Swinger)

– hole-in-one (Johhny Gyepp)

– minden versenyen részt vettek (Albert Swinger)

– Betongreen győztes (Kunya West)

– Fekete Mongúz érdemérem (HB által osztott díj)

– illegál (Komplett Hundert által osztott díj)

– az év sereghajtója (Black Hole által osztott díj)

5. A bajnokság 2018-ban.

Megállapodtunk abban, hogy következő évben három különböző versenytípust fogunk szervezni: egyéni bajnokságot, egyéni kupát és csapatbajnokságot.

A csapatbajnokság: minden csapat játszik mindegyik csapat ellen, minimum 5 fő kiállításával (lehet kölcsönvenni játékosokat), matchplay párbaj formátumban. Amelyik csapat nyer, 3 pontot kap, döntetlen esetén mindkét csapat 1 pontot kap. A párbajok ellenfeleit a verseny napján sorsolással döntjük el.

A kupa: A Betongreen kupa mostantól a Páholy hivatalos formátuma. A kupa kitalálója és koordinátora Samuel 3leg, azonban a fordulók szervezését közösségi munkában végezzük el. Annyi különbség lesz az eddigiekhez képest, hogy a párbajokat lehetőség szerint közösségi eseményként zajlanak, nem pedig egyéni úton lejátszva.

A bajnokság: Megállapodtunk abban, hogy a bajnokság 2018ban egy alapszakaszból (5verseny) és egy rájátszásból (3 verseny) áll majd. Az alapszakasz pontozása a tavaly már megszokott pontozás szerint zajlik és a lejátszott versenyek közül a legjobb négy számít majd az alapszakasz végén. Mikor végetér az alapszakasz 3 “házba” kerülnek a játékosok, ahová az alapszakaszban elért teljesítményük szerint visznek pontokat. A rájátszásban ebben a három házban versenyeznek a játékosok és itt már forma1-es módszerrel zaljik a pontozás. Ezek alapján 3 bajnok kerül ki győztesen a három házból. A pontozás teljeskörű kidolgozásával a Páholy Angry Beard-et bízta meg.

Válogató: A 2018-as világbajnokságon induló válogatott az alapszakasz után dől el. Az öt verseny közül mindenkinél a legjobb három számít majd a bekerülésnél. A világbajnokságra valószínűleg 6 játékos mehet minden országból

Grand Slam: Amennyiben valaki egy évben megnyeri az alapszakaszt, a felsőházat, a kupát és csapatával a csapatbajnokságot, megnyeri a grand slamet. Természetesen grand slam győztes nem lesz minden évben…

6. archívum: Kunya West vezetésével indul egy online archívum ahová az eddigi versenyeinkről egy rövid leírás kerül majd, továbbá a jövőben dokumentáljuk az eseményeinket. Fizikai formában egy mappába kerülnek a versenyekhez tartozó emlékek, David Hasselgolf vállalta a mappa beszerzését.