Tervezd meg a Páholy és az utazócsapat logóját!

Milyen Páholy az aminek nincs logója? Ha túlárad bennetek a kreativitás, akkor itt az idő, hogy megalkossuk a Páholy és az utazócsapat logoját, arculatát. Arra gondoltunk Samuel-lel és Siegfrieddel, hogy meghirdetünk egy pályázatot a következő elemekre:

1. a Páholy logója/címere: egy olyan logo/címer, ami kifejezi a Páholy szellemiségét, használhatjuk matricákon, felvarrókon stb.

2. Az utazó csapat (az a csapat, melynek bárki a tagja lehet, aki külföldön képviseli a magyar urban golf közösséget): neve, logója, arculati elemei, emlékajándéka, melyet minden csapatban résztvevő játékos megkap.

Arra gondoltunk, hogy január 14-ig várjuk a versenyzőket, utána pedig két héten át megszavazzuk az online felületeinken, hogy melyik verzió a nyerő. A két dolog természetesen független egymástól, tetszőleges számú pályamunka beküldhető mindkét tételre! A pályamunkákat, legjobb, ha jpg-ben külditek, hogy egyszerűen tudjuk utána közétenni őket itt a facebookon. A győztesnek az örök dicsőség mellett várjuk az egyéni felajánlásokat!

A pályamunkákat az info@urbangolf.hu címre várjuk!

Lendíts!