Urban Golf Hungary Évindító 2o2o

A fém patkány és a golfütők éve

Méltó módon zártuk le a tavalyi évet.

Novemberben száraz november mozgalom keretein belül a Blue Point Recovery Urban Golf Club szervezésében megrendezésre került Urban Golf Workshop. Helyínt a Konkrét Tér biztosította, amely az “új” Gólyán belül található és a közösségi sportolásnak ad teret elég konkrétan. Ilyen remek időben várták az érdeklődőket. Kövessétek a Konkrét Tér posztjait, mert várhatóak még ehhez hasonló workshopok. Mindjárt meg is láthatjátok.

Folytattuk vagy inkább búcsúztattuk a 2o19-es évet hagyományos beltéri golfozással elbújva az időjárás és a korai sötétség elől az érdi tornateremben. A két ünnep közötti időszakban, minden játékosunk hazavihet magával egy ajándékot, egyúttal iszunk is a jövőre és tervezgetjük a következő szezont. Jó hangulatban telt a játék. Hazaérkeztek külföldre szerződött csillagaink is, ékesítették a barátságos mérkőzés fényét és színvonalát. Itt egy nem annyira jó csoportkép. Csekkoljátok az Urban Golf Hungary Facebook és Instagram oldalát.

2o2o meg is lett indítva megrendezésre került a már korábban említett Urban Golf Workshop, helyszíne szintén a Konkrét Tér. Láthattátok posztokban a felhívást, de tartsátok továbbra is figyelemmel, mert van ott még ahonnan ez jött. Most posztolok egy képet, amiről azt fogjátok hinni, hogy a novemberi eseményről szedtem, de nem, nézzétek meg bátran a Blue Point Recovery Urban Golf Club facebook oldalát. A workshopon tapasztalt játékosoktól érdeklődhettek vagy akár gyakorolhattok szabadon. Mindenkinek találunk ütőt és labdát.

Nagy események következnek. Éljen a Páholy! Újra össze fognak gyűlni aktív játékosaink, hogy demokratikus formában átbeszéljék az idei szezont és a várható versenyek dátumait kitűzzék 2o2o-ra. A Páholy Gyűlése évindító esemény, mérföldkő. Ezután kerülnek ki a bajnoksághoz szükséges versenyek. Nem csak a bajnokságot határozza meg, hanem a házak urait is, az, hogy ki hogyan teljesít. Javít vagy ront játékán. Nagy a tét, hiszen idén Világbajnokság kerül Aachen városában megrendezésre. Aranyra törekszünk.

Azoknak, akik szeretnének becsatlakozni új játékosként az urban golf vérkeringésébe, azt javaslom, hogy most vegyék fel a fonalat és jöjjenek el a versenyekre, amikről az Urban Golf Fórum Facebook oldalán lehet majd előre információkat begyűjteni.

Lendíts! Fore!