Gerilla Golf

Szeretnék beszámolni az idén megrendezésre került 2020 tavaszi első fun versenyéről, amit Ford Fairway szervezett meg számukra. Tét nélkül lendíthettek golfosaink, csak a játék öröme kedvéért, bemelegítésként a szezon előtt.

Sajnálatos módon a kialakult súlyos világjárvány helyzet miatt, bizonytalan ideig mi sem golfozunk. A szezont később kezdjük, így a hazai bajnokságot is. Most a legfontosabb, hogy megelőzzük a vírus tovább terjedését.
Védjük saját egészségünket és másokét ugyanúgy.
Külön kiemelném Urban Viktor visszatérését, aki sajnálatos módon 3 hónap “cserediák program” után erre kellett hazatérjen. Túlélte Dél-Amerikát és most itt is túl kell élnie. Sajnálom bátya, hogy erre kellett hazatérj, jó, hogy részt tudtál venni ezen a versenyen ha a Gálán nem is az eltáv miatt.

Befagyasztottuk a gyakorlásokat és a versenyeket. Meglátjuk, hogy a németországi Európa bajnokság nyári időpontja módosulni fog-e, egyelőre nem kaptunk híreket.
Alkalmazkodunk a kialakult helyzethet, az is lehet, hogy virtuálisan össze fog ülni a Páholy, hogy megvitassuk, hogyan tovább, talán koncepciót is cserélünk a jövőben.

Otthon fogunk gyakorolni addig is.
#Lendíts otthon!