Golfers’ Delight Vol.4

Hagyományosan minden évben megrendezésre kerülő Gálánkat megtartottuk február végén, szerencsére még pont időben (a kritikus időszak és a koronavírus terjedése előtt). A Bölcső Bisztró látta vendégül a gálázókat, ezúton is köszönjük nekik a vendéglátást.

Szavazással döntöttünk a legjobb, legötletesebb versenyekről. A bajnokokat pontozással választottuk ki. A felső, középső -és alsóház első három helyezettjét. Az idei bajnokot. A stabil golfosokat és a totál díjat kiérdemelt játékosainkat díjaztuk egyénileg. Most nem részletezném kiválóságaink neveit, egyébként is szégyeljétek magatokat, ha nem tudjátok oda-vissza a híres magyar urban golf nagyságok nevét. Egy egészen különleges dolog is átadásra került, bár sajnálatos módon nem tudott ott lenni Indy, de így is ünnepélyesen átadtuk számára a világbajnokságig eljutott, híres logónk eredeti, hamisítatlan kézzel rajzolt változatát. Reméljük nála méltó helyre talál a tetováló szalonjában, ahol 6 bajnokunk is magára varratta kidolgozott testére tetoválás formájában. Az alkotó megnyugodott.

Nagyon családias és kellemes hangulat volt. Melyik Feri volt az este házigazdája, aki pop-up színpaddal érkezett a helyszínre. Köszönjük Ferinek utólag is a közreműködést, nélküle üresek a terek, halkak az emberek, unalmasak a percek és hangosak a sóhajok.

Jobban összekovácsolt minket az a kis áramszünet ami ért minket az este folyamán. Emlékezetes volt. Felgyúltak az oltárok fényei és vezényeltek minket az éjszaka során egy rövid, de meghitt időre.

Köszönjük Mindenkinek, aki emelte az est fényét személyes jelenlétével. Mindenkire, aki nem tudott ott lenni gondoltunk és koccintottunk az egészségükre. Nem felejtettük őket innen is maximális tisztelet nekik!

Nagyon remélem, hogy jövőre ismét meg tudjuk tartani Gálánkat és nem szólnak közbe egyéb dolgok. A kialakult sajnálatos helyzet miatt idei hazai bajnokságunkat nem kezdjük meg a tavaszi szezonban, mert a biztonság az első elv alapján nem kockáztatjuk meg a koronavírus fertőzés veszélyét, sem játékosaink, sem embertársaink között.
Az egyéb fórumokon várjuk az otthoni golf gyakorlásának fortélyait.

#MARADJOTTHON