Páholygyűlés 2017 júniusában

A nyár eleji Páholygyűlésen a következőkről született döntés:

Válogatott ügyek:
– 2017ben kipróbáljuk azt, hogy a tavalyi (2016) bajnok határozza meg a válogatott fejfedőjét. Amennyiben ez nem tetszik a többi válogatott 50+%ának, akkor más módszer után nézünk.
– a pólókat és az egyéb ruhadarabokat pályázatok útján fogjuk megcsináltatni. Július 22.-ig küldhet be bárki pályázatot az egyéb ruhadarabokra, aki nyer a pályázaton, annak vállalnia kell az elkészítést is, viszont az ő ruháit összedobja a közösség. Július 22 és 30 között nyílt szavazással döntjük el a győztes mintát.
– 2017-ben a Country Manager(kommunikáció a szervezőkkel):Albert Swinger, Szövetségi Kapitány (edzésszervezés): Samuel 3Leg, Turnémanager (utazásszervezés): Ana SJ és az itthoni Sajtófőnök: Striczi Francz

Szabályok

Megállapodtunk abban, hogy június 18.-án, 15:30kor találkozunk az Infoparkban, hogy megalkossuk közösen az első egységes szabályfüzetet, mert sok a félreértés és a különbség versenyenként. A szabályfüzet nem kötelező érvényű a versenyek szervezőire nézve, hanem ajánlott, ahogyan azt a Páholyban megszokhattuk.

Bajnokság

A Páholygyűlése hosszan vitatkoztunk arról, hogy 2018tól hogyan lehetne fejleszteni a bajnokság pontozását. Erre két javaslat érkezett:

  • Samuel 3leg és David Hasselgolf javaslata: A Forma1-hez hasonlóan pontok kerülnek kiosztásra a bajnokságba beszámító versenyeken, az első 20 hely pontozódik (1. hely:20pont, 2.hely:19…stb.)
  • Albert Swinger javaslata: A Forma1-hez hasonlóan pontok kerülnek kiosztásra, annyi kiegészítéssel, hogy minden verseny beszámít a bajnokságba, viszont meg kell határozni, hogy milyen típusú versenyeken mennyi pontot lehet szerezni összesen.

A két javaslatból kiindulva kitaláltuk, hogy a bajnokság és az év további részére lemodellezünk egy olyan rendszert, ami a két módszert ötvözi. Meghatározunk A és B típusú versenyeket, melyben az A típusúak a bajnokság jelenlegi kiírásában szereplő események, míg a B típusúak a kisebb, have-fun jellegűek inkább. Az A jellegű versenyeken 210 pont kerül kiosztásra, az első 20 helyen végzettek számára (1. hely:20pont, 2.hely:19…stb.), míg a B típusú versenyeken 70 pont kerülhet maximum kiosztásra, annyi megkötéssel, hogy az első helyezett nyereménye nem lehet több mint 20pont vagy annál több. A B típusú versenyeken a pontok elosztása ezen kívül a szervezőkre van bízva, ezzel is támogatva újabb játékformák bevezetését az urban golf vérkeringésébe. A rendszer célja, hogy ösztönözze a részvételt és a kreatív versenyszervezést a Páholyon belül. A modellezés eredményeit az év végi Páholygyűlésen beszéljük át.

Nyári Gála

A Páholy tagjai megállapodtak abban, hogy július 22.-én az utolsó válogatóverseny után Illegál Páholybulival ünneplik meg a válogatottat és önmagukat.